Κουμουτσάκος: «Το επόμενο βήμα είναι οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην αστυνομία»

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης ΝΔ για τις καταλήψεις

Κουμουτσάκος: «Το επόμενο βήμα είναι οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην αστυνομία»

​Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκο να εξαπολύει νέα επίθεση με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ότι έχει καλέσει σε διάλογο συλλογικότητες των Εξαρχείων.

«Μετά την εισήγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση, για μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στο κράτος και τους καταληψίες δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να τον ξεπεράσει. Δήλωσε σήμερα ότι έχει καλέσει "συλλογικότητες των Εξαρχείων" να συζητήσουν για να υπάρξει ανεμπόδιστη και ελεύθερη έκφραση των ιδεών. Προφανώς και για να συναποφασίσουν για το παρόν και το μέλλον της ασφάλειας μια ολόκληρης περιοχής στην καρδιά της Αθήνας», είπε ο κ. Κουμουτσάκος, τονίζοντας πως ο κ. Τόσκας «υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του κόμματός του» με την «κυβέρνηση να ηττάται κατά κράτος και το κόμμα επιβάλλει τη βούλησή του».

«Έτσι, μετά την κομματική και ιδεολογική κάλυψη των αντιεξουσιαστών η κυβέρνηση περνά στο επόμενο στάδιο. Τη διαβούλευση, τη συναπόφαση και τη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν. Το επόμενο στάδιο είναι οι αντιεξουσιαστές, οι καταληψίες και οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην Αστυνομία», συνεχίζει ο κ. Κουμουτσάκος και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας θα πρέπει να καταλάβουν ότι καθήκον και αποστολή τους είναι να φροντίζουν και να προστατεύουν μία μόνο συλλογικότητα, τους Έλληνες πολίτες, τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Πρώτη προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και η εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών».

Διαβάστε ακόμα:

Τόσκας: «Μακριά από εμάς η αντίληψη ότι πιάσαμε και σαρώνουμε στις καταλήψεις»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top