«Και όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις» υποστηρίζει το Μαξίμου- Non paper με «κατορθώματα»!

«Το καραβάνι προχωρά» υποστηρίζει η κυβέρνηση

Ενημερωτικό σημείωμα με τα… «κατορθώματά της» έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, με τον τίτλο : «Και όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις»!

Συγκεκριμένα υποστηρίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στο non paper:

-Μόνο για το νοσοκομείο Τρικάλων, η διακοπή του καθεστώτος της εργολαβίας υπηρεσιών καθαριότητας και η υπογραφή ατομικών συμβάσεων, θα σημάνει αύξηση μισθού για το προσωπικό καθαριότητας, από περίπου 350 σε περίπου 750 ευρώ. Την ίδια στιγμή το νοσοκομείο θα εξοικονομήσει 200.000 ευρώ ετησίως. Σε πανελλαδικό επίπεδο, η απαλλαγή από το καθεστώς των εργολαβιών, εκτός από αξιοπρεπέστερες αμοιβές για το προσωπικό καθαριότητας, θα σημάνει για τα νοσοκομεία εξοικονόμηση περίπου 90 εκ. ευρώ.

-Στο νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο εγκαινιάστηκε πριν 15 ημέρες (και το οποίο σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ, υπολειτουργεί) έγινε ο πρώτος τοκετός.

-Οι ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά σχολεία κατοχυρώνουν την εργασιακή αξιοπρέπεια των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Απαγορεύουν την απόλυσή τους χωρίς επαρκή αιτιολόγηση και αποτρέπουν την μετατροπή τους σε εργαζόμενους του ποδαριού με αμοιβές πείνας. Οι ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά σχολεία κατοχυρώνουν την εργασιακή αξιοπρέπεια των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Απαγορεύουν την απόλυσή τους χωρίς επαρκή αιτιολόγηση και α��οτρέπουν την μετατροπή τους σε εργαζόμενους του ποδαριού με αμοιβές πείνας.

-Αντίστοιχες ρυθμίσεις προωθεί το Υπουργείο Παιδείας για τους καθηγητές που εργάζονται στα φροντιστήρια, ώστε να έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση.

-Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσουν στα σχολεία τάξεις υποδοχής για 22.000 προσφυγόπουλα. Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσουν στα σχολεία τάξεις υποδοχής για 22.000 προσφυγόπουλα.

-Οι δημοπρατήσεις έργων με διαγωνισμούς μικρότερου αντικειμένου, έχει ως αποτέ��εσμα μείωση του κόστους της τάξης του 50% και την αποτροπή σχηματισμού καρτέλ στα δημόσια έργα. Οι δημοπρατήσεις έργων με διαγωνισμούς μικρότερου αντικειμένου, έχει ως αποτέλεσμα μείωση του κόστους της τάξης του 50% και την αποτροπή σχηματισμού καρτέλ στα δημόσια έργα.

-Οι δημοπρατήσεις έργων με διαγωνισμούς μικρότερου αντικειμένου, έχει ως αποτέλεσμα μείωση του κόστους της τάξης του 50% και την αποτροπή σχηματισμού καρτέλ στα δημόσια έργα. Οι δημοπρατήσεις έργων με διαγωνισμούς μικρότερου αντικειμένου, έχει ως αποτέλεσμα μείωση του κόστους της τάξης του 50% και την αποτροπή σχηματισμού καρτέλ στα δημόσια έργα.

To ενημερωτικό σημείωμα καταλήγει: «Όλα αυτά είναι οι πραγματικές ειδήσεις πίσω από τις απεγνωσμένες κραυγές της ΝΔ, του τύπου «ο Πολάκης, ο Φίλης, ο Σπίρτζης.. διαλύουν την υγεία, την ιδιωτική εκπαίδευση, τις υποδομές..». Το καραβάνι προχωρά..».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top