Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω»

«Είναι ένα παιδί άπειρο και από τα οικονομικά και από την πολιτική»

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω»

​Όλο αποκαλύψεις ήταν σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος έφερε στο φως για τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει τον τελευταίο καιρό με τον Α. Τσίπρα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στίγμα Fm, ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό και μάλιστα ανταλλάσσουν πολύ συχνά επισκέψεις ο ένας στον άλλο.

«Μιλώ συχνά με τον κ. Τσίπρα, τον επισκέπτομαι ή έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω χωρίς να ζητώ τίποτα ως αντάλλαγμα. Έχω καλές φιλικές σχέσεις μαζί του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστώ μαζί του. Μέχρι τις εκλογές δεν θα γίνει καμία απολύτως συνεργασία. Εμένα με νοιάζει το καλό της χώρας, όχι οι καρέκλες και τα υπουργεία. Αν μετά τις εκλογές χρειάζονται οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων απαραιτ��τως, δεν θα αφήσουμε την χώρα ακυβέρνητη», είπε.

Μάλιστα όπως είπε «ο Τσίπρας ομολόγησε ότι είχε αυταπάτες, παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη, είναι ένα παιδί 40 ετών άπειρο και από τα οικονομικά και από την πολιτική, γι’ αυτό ζητώ οικουμενική κυβέρνηση, ο τόπος επιβάλλει μια ευρεία κυβέρνηση συνεργασίας».

Τα αισθήματά του όμως δεν είναι το ίδιο τρυφερά και για τον Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο αποκάλεσε εχθρό.

«Εχθρός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επεδίωξε το μπόνους των 50 εδρών σε συνεννόηση με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Έγκλημα αυτό που έκανε η Φώφη Γεννηματά, να μην ψηφίσει την απλή αναλογική και να ανοίξει τον δρόμο στον Μητσοτάκη. Προφανώς τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη», είπε, ενώ για τον Κ. Καραμανλή εκτίμησε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στη κεντρική πολιτική σκηνή. Κανένας πρώην πρωθυπουργός δεν επέστρεψε, κακώς κρατά και βουλευτική έδρα. Δεν υπάρχει χώρος για επιστροφή γιατί υπάρχουν πολλοί μνηστήρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top