ΚΑΥΓΑΣ Φίλη – Αντωνιάδη στη Βουλή

Η μετάθεση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πολυτεχνείο η αιτία

​Στο πλευρό της Μπέτυς Μπαζιάνα τάχθηκε ο υπουργός Παιδείας, Ν. Φίλης, χαρακτηρίζοντας τη μετάθεσή της στο Πολυτεχνείο «νόμιμη και ηθική», με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για το θέμα ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Αντωνιάδης και με την οποία ζητεί από τον υπουργό Παιδείας να αναφέρει τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων πήρε την απόσπαση η σύντροφος του πρωθυπουργού.

Ο Ν. Φίλης, μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, επειδή η κυρία Μπαζιάνα είναι η σύντροφος του Α. Τσίπρα.

«Δεν είναι φέτος η πρώτη φορά που η κυρία Μπαζιάνα πάει στο Πολυτεχνείο, αλλά η τέταρτη. Οι προηγούμενες αποσπάσεις είχαν υπογραφεί από υπουργούς των προηγούμενων κυβερνήσεων και συγκεκριμένα από τους κ. κ. Λοβέρδο και Αρβανιτόπουλο», είπε ο υπουργός Παιδείας και κατέληξε:

«Η κυρία Μπαζιάνα έχει όλα τα επιστημονικά εφόδια, για να πάει σε μια θέση που προβλέπει αυξημένες υποχρεώσεις και όχι για να αποστρατευτεί ή να βολευτεί, όπως διατείνονται κάποιοι».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top