Κουμουτσάκος: Δεν κρύβεται η ανοχή-κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστούς - αγνώστους και καταληψίες

«Ο μπούσουλας χάθηκε» σχολιάζει για τις δηλώσεις Αναγνωστοπούλου και άλλων στελεχών

Κουμουτσάκος: Δεν κρύβεται η ανοχή-κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστούς - αγνώστους και καταληψίες

Τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα των καταλήψεων σχολίασε επικριτικά η ΝΔ με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, με αφορμή σημερινές δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλ��υ, όπως και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουμουτσάκος καταλογίζει μάλιστα «ανοχή-κάλυψη» του ΣΥΡΙΖΑ σε «γνωστούς - αγνώστους και καταληψίες» και διερωτάται αν υπάρχει πρωθυπουργός.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δήλωσε συγκεκριμένα:

«Εάν υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, που αμφέβαλλαν δεν υπάρχουν πια. Η ανοχή - κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς - αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται. Εξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κυρία Σία Αναγνωστοπούλου διερωτάται γιατί τους “πείραξαν” οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος Υπουργός!

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Φωτεινή Βάκη εξηγεί ότι δεν είναι η Κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά!

Η Κυβέρνηση παραπαίει και σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις "συνιστώσες" που προφανώς υπάρχουν πάντα. Ο μπούσουλας χάθηκε. Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top