ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ α��ό Αναγνωστοπούλου: Προτιμώ τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία

«Ξαφνικά μας πείραξαν οι καταλήψεις»

​Την άποψη ότι γίνεται πολύς λόγος για τις καταλήψεις, όταν υπάρχουν άλλα σοβαρότερα προβλήματα εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σ. Αναγνωστοπούλου.

«Ξαφνικά μας πείραξαν οι καταλήψεις; Προτιμώ τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία, στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

«Όταν λείπει ο δημόσιος χώρος οι άνθρωποι πρέπει να βρουν δημόσιο χώρο. Ακούω ότι πρέπει να επικρατήσει η τάξη και η ασφάλεια, πρέπει να επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Οι καταλήψεις ποτέ δεν δημιούργησαν την κρίση, έχουμε καταλήψεις από τη μεταπολίτευση, άλλα μας οδήγησαν στην κρίση, άλλα φαινόμενα που μας φτάσανε εδώ που μας φτάσανε».

Όσον αφορά συγκεκριμένα στην κατάληψη του ΑΠΘ, η κυρία Αναγνωστοπούλου τόνισε πως η αστυνομία έκανε το καλύτερο δυνατό.

«Τελείωσε καλά δεν μπορούσε να παρέμβει με τόσο κόσμο η αστυνομία», είπε.

Σχολίαζοντας τέλος τις αλλαγές στην ιδιωτική εκπαίδευση, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας τόνισε πως ο εκπαιδευτικός είναι υπό δόκιμη επί δύο χρόνια και ότι δεν είναι αξιολόγηση όταν δεν αρέσει στους μαθητές και στους γονείς του να απολύεται ο εκπαιδευτικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top