Νέα ΠΥΡΑ ΝΔ κατά Πολάκη: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή μόνο όταν είναι αρεστή»

«Είναι διαπλεκόμενη όταν είναι δυσάρεστη»

Νέα ΠΥΡΑ ΝΔ κατά Πολάκη: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή μόνο όταν είναι αρεστή»

​Νέος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα τη ΝΔ και την κυβέρνηση, αυτή τη φορά με αφορμή το post του υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη στο Facebook με το οποίο πέταγε και πάλι καρφιά εναντίον της Δικαιοσύνης μετά από τη σύλληψη του διοικητή και του υποδιοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων.

«Κάθε ημέρα που περνάει επιβεβαιωνόμαστε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείο Τύπου της ΝΔ και συνεχίζει:

«Ο γνωστός κ. Πολάκης χτύπησε ξανά. Επιτέθηκε στον δικαστή που, εφαρμόζοντας το νόμο, έκρινε αντίθετα από τα θέλω του κ. Υπουργού. Στη συνέχεια επιτέθηκε στην τοπική αστυνομία που εφάρμοσε τη δικαστική απόφαση.

Φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή και καλή όταν συμμορφώνεται με τα θέλω των κυβερνητικών στελεχών. Δηλαδή, για τον ΣΥΡΙΖΑ η Δικαιοσύνη είναι σεβαστή μόνο όταν είναι αρεστή. Είναι, όμως, διαπλεκόμενη όταν είναι δυσάρεστη. Όταν, δηλαδή, δεν συμφωνεί με την ομάδα εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Στο μυαλό του κ. Πολάκη, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη και Κράτος. Δεν υπάρχει νομιμότητα. Δεν υπάρχει δικαστική προστασία. Υπάρχει μόνο η κυβερνητική βούληση. Ο κ. Τσίπρας τι λέει;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

ΝΕΑ ΠΥΡΑ Πολάκη για Δικαιοσύνη και αστυνομία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top