Απαντήσεις από το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση ζητά η Γεροβασίλη

«Εγείρονται μεγάλα ερωτήματα»

Απαντήσεις από το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση ζητά η Γεροβασίλη

​Απαντήσεις ζητά από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο αν και ο τομέας Παιδείας του κόμματος είχε ταχθεί υπέρ των αλλαγών στην ιδιωτική εκπαίδευση, η ανακοίνωση που εκδόθηκε ήταν άλλη, με ευθύνη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

«Το σημερινό δημοσίευμα της ΕΦ. ΣΥΝ. που αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης για την Παιδεία εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει άμεσα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Ήταν θετικός ο τομέας παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης όπως αναφέρει το δημοσίευμα; Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί "βρέξει- χιονίσει" αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας; Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις», αναφέρει η κυρία Γεροβασίλη και καταλήγει:

«Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις. Όλα αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε σε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία που θα ζητήσει η πλειοψηφία της Βουλής αμέσως μετά το δεκαπενταύγουστο. Και εκεί δε θα χωρούν μισόλογα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top