ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Μαξίμου – ΝΔ για τους «54» της Πάρου

«Δεν πειράζει που είναι ψέμα. Είναι καλοφτιαγμένο», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι

ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Μαξίμου – ΝΔ για τους «54» της Πάρου

​Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου και τη συνοδεία του πρωθυπουργού στα εγκαίνιά του. Το Μαξίμου επανήλθε σήμερα μέσω διαρροών, κάνοντας λόγο για ψέμα της ΝΔ και επικοινωνιακή πανωλεθρία.

«Χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ.Γεωργιάδης, γνωστός για τον γραφικότατο πληθωρικό αυθορμητισμό του, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Κουμουτσάκος υπέστησαν μια επικοινωνιακή πανωλεθρία. Επεχείρησαν να ξεσηκώσουν θόρυβο, για ένα “πολυήμερο κυβερνητικό ταξίδι 54 ατόμων στην Πάρο”», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν:

«Τέτοιο ταξίδι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε. Στην Πάρο μετέβησαν σήμερα, για τα εγκαίνια του Αεροδρομίου ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, με ολιγομελή ομάδα συνεργατών και το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας. Και επιστρέφουν το απόγευμα. Όταν αυτό κατέστη σαφές, τα σαΐνια της ΝΔ αναδιπλώθηκαν σε γραμμή κλειστής άμυνας: “εντάξει, ανοησία είπαμε, αλλά (προφανώς) είχατε έτοιμη την πενταήμερη και σας την χαλάσαμε” (και άντε να το αποδείξετε). Φυσικά και αυτό είναι χονδροειδέστατο ψέμα. Αλλά όπως έλεγε και ένας διαπρεπής επικοινωνιολόγος του 3ου Ράιχ, (ξέρει ο κ. Γεωργιάδης από αυτά...) “όταν η αλήθεια δεν μας συμφέρει, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια”».

Οι ίδιες πηγές καταγγέλλουν ακόμα ότι κέντρα επικοινωνίας της ΝΔ, ανάμεσά τους κάποιες εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν σήμερα τον πόλεμο λάσπης.

«Κατανοούμε το αδιέξοδο της ΝΔ, το άγχος που την διακατέχει εξαιτίας της ανύπαρκτης πολιτικής της ατζέντας και των εσωτερικών της προβλημάτων. Κατανοούμε επίσης, τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικά σημαντικό περιφερειακό έργο, που επί των δικών της κυβερνήσεων παράδερνε εξαιτίας της ολιγωρίας και της κατασπατάλησης. Αλλά η λάσπη δεν οδηγεί πουθενά. Ας βρουν κάτι σοβαρότερο να ασχοληθούν και αυτοί και τα φερέφωνά τους. Περαστικά», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Έκοψε την ΚΟΡΔΕΛΑ στο νέο αεροδρόμιο της Πάρου - Ποιοι ήταν μαζί του - Τι είπε

Στην Πάρο ο πρωθυπουργός – Εγκαινιάζει το νέο αεροδρόμιο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top