Η ΝΔ απαντά στο Μαξίμου για τους «54»: «Λυπούμαστε που σας χαλάσαμε το τριήμερο»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την τροπολογία της κυβέρνησης

Η ΝΔ απαντά στο Μαξίμου για τους «54»: «Λυπούμαστε που σας χαλάσαμε το τριήμερο»

​Πόλεμος διαρροών έχει ξεσπάσει μετά από την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία ενόψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Πάρο, η οποία προβλέπει την παραμονή των συνοδών του πρωθυπουργού και των υπουργών στα ίδια πεντάστερα ξενοδοχεία που μένουν κι εκείνοι.

Μετά λοιπόν από την οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου, που κατηγόρησε τη ΝΔ για Γκεμπελικές συμπεριφορές και κιτρινισμό, ήρθε και η απάντηση με ανακοίνωση της ΝΔ.

«Λυπούμαστε που χαλάσαμε στον πρωθυπουργό και την κουστωδία του το τριήμερο στην Πάρο! Ας μην ανησυχούν όμως. Πολύ σύντομα η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα είναι σε μόνιμες διακοπές. Όμως, τότε, δεν θα καλύπτονται από την τροπολογία της δωρεάν αναψυχής, την οποία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα καταργήσει», ανέφεραν.

Έντονη ήταν και σήμερα και η αντίδραση του υπεύθυνου του Τομέα Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Κουτσούκου, ο οποίος σχολιάζοντας την απάντηση του Μαξίμου είπε:

«Αποκαλύψαμε και στηλιτεύσαμε χθες στη Βουλή την Κυβερνητική μεθόδευση προκειμένου να περάσει στα "κρυφά" στη λήξη της συνεδρίασης η απαράδεκτη τροπολογία για "χρυσή κάρτα απεριορίστων διαδρομών και διαμονών, άνευ πιστωτικού ορίου" για ομαδικές αποστολές του Πρωθυπουργού και των Υπουργών ��ου. Σήμερα που "βοά ο τόπος", καθώς την ώρα που η κοινωνία στενάζει και η Κυβέρνηση την προκαλεί, δεν αισθάνονται άραγε την ανάγκη εκτός, από τα non paper έστω μιας διαρθρωτικής κίνησης, προκειμένου να προστατέψουν το κύρος και τις λειτουργίες των κορυφαίων θεσμών της χώρας; Εμείς πάντως αυταπάτες για την μετάλλαξή τους δεν έχουμε, αυτοί φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται ότι το αποδεικνύουν καθημερινά με τέτοιες πρακτικές».

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΧΑΜΟΣ με τροπολογία για τα ταξίδια του πρωθυπουργού και των συνοδών του

ΠΥΡΑ Μαξίμου για τους «54» της Πάρου: «Κρεσέντο προπαγάνδας από τους Γκέμπελς της ΝΔ»

Απίστευτο τρολάρισμα στο twitter για τις τσάμπα διακοπές των 54 του Τσίπρα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top