ΠΥΡΑ Μαξίμου για τους «54» της Πάρου: «Κρεσέντο προπαγάνδας από τους Γκέμπελς της ΝΔ»

«Ολιγομελής η αποστολή και θα γυρίσει αυθημερόν από την Πάρο»

ΠΥΡΑ Μαξίμου για τους «54» της Πάρου: «Κρεσέντο προπαγάνδας από τους Γκέμπελς της ΝΔ»

​Σκληρή επίθεση στη ΝΔ για τις αντιδράσεις σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε και προβλέπει την παραμονή των συνοδών του πρωθυπουργού και των υπουργών σε πεντάστερα ξενοδοχεία εξαπολύουν σήμερα κύκλοι του Μαξίμου.

«Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν:

«Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean».

«Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδιας μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΧΑΜΟΣ με τροπολογία για τα ταξίδια του πρωθυπουργού και των συνοδών του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top