Υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ το γραφείο της Γεροβασίλη στα Ιωάννινα

Αντιεξουσιαστές μπούκαραν και δεν λένε να φύγουν

Υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ το γραφείο της Γεροβασίλη στα Ιωάννινα

​Ντου στο γραφείο της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπή», με την οποία είχε κατέβει υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές ως επικεφαλής η κυβερνητική εκπρόσωπος Ο. Γεροβασίλη πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές που δηλώνουν αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και στους μετανάστες.

Προχώρησαν μάλιστα σε κατάληψη του γραφείου, ως αντίποινα για την επιχείρηση σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. σε καταλήψεις της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρουν σε σημείωμα που ανήρτησαν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ανάμεσα στα άλλα, οι αντιεξουσιαστές στο σημείωμά τους κατηγορούν τις αρχές ότι έστησαν κατασταλτική επιχείρηση "σαν απάντηση στην 9ημερη αντιρατσιστική κατασκήνωση No Border Camp, κατά τη διάρκεια της οποίας πρόσφυγες/μετανάστες και αλληλέγγυοι/ες αγωνίστηκαν ενάντια στο καθεστώς των συνόρων, της στρατιωτικής διαχείρισης των πληθυσμών και τις ρατσιστικές πολιτικές εξόντωσης του ελληνικού κράτους".

Ξεκαθαρίζουν ακόμα ότι δεν έχουν σκοπό να τερματίσουν την κατάληψη και ζητούν να μην ασκηθεί καμία πολιτική δίωξη στους συλληφθέντες των τριών καταλήψεων στέγης της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top