ΑΓΡΙΟ «ΞΥΛΟ» στη Βουλή! ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ για το «μαύρο» στην ΕΡΤ Σταμάτης και Καββαδία!

«Θα σας κυνηγάει πάντα το μαύρο» - «Αφού είχε φερέφωνα σαν εσάς, καλά κάναμε και την κλείσαμε»!

ΑΓΡΙΟ «ΞΥΛΟ» στη Βουλή! ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ για το «μαύρο» στην ΕΡΤ Σταμάτης και Καββαδία!

Σκληρή αντιπαράθεση για το «μαύρο» της ΕΡΤ είχαν ο Δημήτρης Σταμάτης και η Αννέττα Καββαδία στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ) επιτέθηκε στον κ. Σταμάτη όταν αυτός αναφέρθηκε στην ανάγκη της ύπαρξης πολυφωνίας στην ενημέρωση.

«Δεν δικαιούστε να μιλάτε εσείς. Ποια είναι η ευαισθησία της ΝΔ και του κ. Σταμάτη για την ενημέρωση των πολιτών όταν είσαστε από τους πρωτεργάτες του “μαύρου” της ΕΡΤ;» είπε η κα Καββαδία.

«Δεν σας επιτρέπω να με κριτικάρετε» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Σταμάτης.

«Κύριε Σταμάτη θα σας ακολουθεί το “μαύρο" της ΕΡΤ» είπε εκ νέου η κα Καββαδία, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά ιδιαίτερα ενοχλημένος: «Είστε άσχετη με το θέμα και μη με κριτικάρετε».

«Εγώ είμαι άσχετη; Εγώ ήμουν 23 χρόνια δημοσιογράφος και δη στην ΕΡΤ. Είστε ο πρωτεργάτης του “μαύρου” στην ΕΡΤ» είπε σε υψηλούς τόνους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εντελώς άσχετη! Επειδή ήσουν δημοσιογράφος, είσαι και σχετική; Δεν σου επιτρέπω, είσαι εκτός θέματος. Εκτός τόπου και εκτός αιθούσης. Αφού είχε σαν εσάς, καλά κάναμε και το βάλαμε. Είσαστε φερέφωνα κομματικά, πλήρωνε ο ελληνικός λαός για να κάνετε προπαγάνδα. Από το ΠΑΣΟΚ μεταπηδήσατε; Ιεροκήρυκες του ΣΥΡΙΖΑ!» απάντησε ο κ. Σταμάτης, με την κα Καββαδία να φωνάζει έξαλλη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Ντροπή σας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top