Επίθεση ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα»

«Ο κ. Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη;»

​Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη.

«Έτσι όλοι γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και συνεχίζει:

«Ο κ. Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη; Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης στους χώρους του πρώην ορφανοτροφείου, του κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και μίας πολυκατοικίας στην πόλη. Μιλάει μάλιστα - εκεί φτάσαμε - για “ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης”.

Έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς α��ξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού.

Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα.

Η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει και στοιχίζει πολύ. Το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση.

Τι απαντάει στο Kόμμα του ο κ. Τόσκας; Συμφωνεί με τη θέση του Κόμματός του;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την Δημόσια Τάξη; Είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡ��ΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top