Ερώτηση 67 γαλάζιων βουλευτών για «τις μεγάλες επιβαρύνσεις» του ΕΝΦΙΑ

Βεσυρόπουλος: Ο κ. Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με ψέματα αλλά όμως τελειώνουν εδώ

Το ζήτημα των μεγάλων φορολογικών επιβαρύνσεων που επέρχονται στον ΕΝΦΙΑ του 2016 για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, επαναφέρει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, την οποία συνυπογράφουν 66 «γαλάζιοι» βουλευτές .

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητούν συγκεκριμένα στοιχεία για τον ποσοτικό στόχο των εισπράξεων από τον ΕΝΦΙΑ που θέτει η κυβέρνηση για το 2016 ενώ επισημάνουν, επίσης, ότι η κυβέρνηση στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που συμπεριελήφθη στο πολυνομοσχέδιο στ�� οποίο ψηφίστηκαν οι αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ, δεν είχε καμία αναφορά για τα ποσά που αναμένεται να εισπραχθούν.

«Η Κυβέρνηση που είχε το θράσος να μας διαψεύδει και να δηλώνει κατηγορηματικά, ότι όχι μόνο δεν αύξησε αλλά μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, τρέχει πανικόβλητη. Προαναγγέλλει, ότι θα πάρει πίσω τις αυξήσεις, τις οποίες δεν παραδεχόταν, με φαιδρά επιχειρήματα και δικαιολογίες που δεν πείθουν κανένα. Φυσικά οι αυξήσεις που θα πάρει πίσω είναι σταγόνα στον ωκεανό. Θα αποδειχθεί από τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, ο οποίος εξαπολύει σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό: «Ο κ. Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με τα ψέματα. Τα ψέματα όμως τελειώνουν εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top