Φάμελλος: «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι έβαλαν αυτογκόλ και ξεπουλήθηκαν»

«Πήγαν με τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη, καταψηφίζοντας την απλή αναλογική»

Φάμελλος: «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι έβαλαν αυτογκόλ και ξεπουλήθηκαν»

​Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, κατηγορώντας τους ότι τάχθηκαν κατά της απλής αναλογικής και έβαλαν… αυτογκόλ.

«Αυτοχειριάσθηκαν και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, αντί να πάρουν την ευκαιρία και να είναι συνεπείς με την ιστορία, ακόμα και του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, όλου του κεντροαριστερού χώρου και να υπηρετήσουν την αρχή της ισοτιμίας της ψήφου ξεπουλήθηκαν και πήγαν με τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη», είπε στο Πρακτορείο Fm και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι έρχονται σε κόντρα με τη δημοκρατική συνείδηση της κοινωνίας αυτά τα δύο κόμματα και έχουν ένα μεγάλο θέμα ταυτότητας γιατί δυστυχώς άλλοι πόλοι καθορίζουν προς τα πού θα πάνε και όχι οι αρχηγοί τους».

Σχολίασε ακόμα και την κριτική που άσκησε η Φ. Γεννηματά στις προτάσεις του Α. Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση, τονίζοντας πως αυτό που ζητεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα γίνει μετά από έξι μήνες και ότι η κυβέρνηση θα έχει συμμέτοχους τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

«Θέλουμε να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε κάθε δήμο και μετά σε κάθε περιφέρεια έτσι ώστε όλοι οι παραγωγικοί φορείς να συμμετέχουν και να ξαναβρεί το νόημά της η πολιτική. Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να συμμετέχουν οι πολίτες στην πολιτική, με δημοψηφίσματα, λαϊκές συνελεύσεις και άλλες πρωτοβουλίες», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top