Ιδιαίτερη μέρα για τη ΝΔ-Εγκαταλείπουν την Συγγρού! Γυρίζουν σελίδα–ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη Βουλή τον περίμενε ο Τσίπρας, στα γραφεία του κόμματος ήταν ο Μητσοτάκης

​Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε τις προτάσεις του για το νέο Σύνταγμα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης γύριζε σελίδα στη Νέα Δημοκρατία, αποχαιρετώντας τα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.

Πλήθος φίλων του κόμματος συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που έγινε ενόψει της μετακόμισης στη νέα έδρα του κόμματος στο Μοσχάτο, Πειραιώς 62 και Φλωρίνης.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Βασίλης Σπανάκης, ενώ απηύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εκδήλωση ήταν άτυπη και δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ.

H μετακόμιση από τη Συγγρού στο Μοσχάτο γίνεται για οικονομικούς λόγους, όπως είχε ανακοινώσει αμέσως μετά την εκλογή του στην ηγεσία, ο κ.Μητσοτάκης.

Το κτίριο της Συγγρού, στο οποίο η ΝΔ είχε εγκατασταθεί επί Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα πολυδάπανο, καθώς το ενοίκιο άγγιζε τα 95.000 ευρώ, ενώ με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά στο νέο κτίριο θα πληρώνει 9.800 ευρώ το μήνα.

Φωτογραφίες από το event, που οργανώθηκε ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο facebook η βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως και η βουλευτής Μαρία Σταυρινούδη Σόδη.