Κουίκ: Να μην πιάνει η κ. Γεννηματά στο στόμα της τους ΑΝΕΛ

«Συνυφασμένο με πανευρωπαϊκά ρεκόρ διαφθοράς» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ

Κουίκ: Να μην πιάνει η κ. Γεννηματά στο στόμα της τους ΑΝΕΛ
«Θα συμβούλευα την κ. Γεννηματά, ανεξάρτητα εάν τελεί υπό την ασφυκτική ομηρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, να είναι πολύ προσεκτική στους χαρακτηρισμούς της και πόσο μάλλον τους ακραίους, εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ μιλώντας στο "Ράδιο Λαμία FM1", σχετικά με τις αναφορές χθες το βράδυ στη Βουλή, κατά την συζήτηση του εκλογικού νόμου, εις βάρος των ΑΝΕΛ.
«Δεν δεχόμαστε να πιάνει τους ΑΝΕΛ στο στόμα της η εκπρόσωπος ενός κόμματος που είναι συνυφασμένο με πανευρωπαϊκά ρεκόρ διαφθοράς και με υψηλόβαθμα στελέχη του που είτε να είναι στη φυλακή, είτε βρίσκονται στο σκαμνί του κατηγορούμενου» υποστήριξε ο κ. Κουίκ.
«Φαντάζομαι», συνέχισε ο υφυπουργός Επικρατείας «ότι δεν ξεχνά την έκρηξη του Ανδρέα Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο για το "δωράκι" του μισού εκατομμυρίου που ενθυλάκωσε ο τότε πρόεδρος της ΔΕΗ, τα pampers Κοσκωτά, τις μίζες των εξοπλιστικών, τα γερμένα υποβρύχια, τα ταμεία της Siemens, το πάρτι των εκατομμυρίων των αγροτοσυνεταιριστών του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του '80, και ούτε θυμάμαι πόσες ακόμα περιπτώσεις που είναι και καταγεγραμμένα στα δημοσιογραφικά αρχεία».
«Την προσωπική εντιμότητα της ίδιας της κ. Γεννηματά, δεν θέλω να την αμφισβητώ, διαφυλάττοντας το βαρύ όνομα που έχει, ως απόγονος ενός ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ που διακρίθηκε για την ηθική του. Α��λά πάει πολύ να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον ενός πατριωτικού Κινήματος, με στελέχη που προέρχονται κυρίως από την Καραμανλική πτέρυγα της πολιτικής, αλλά και από το παλιό καθαρό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Κουίκ.
Ο κ. Κουίκ ανέφερε καταλήγοντας: «Χωρίς να θέλω να ανακατεύομαι στα εσωκομματικά της, ας κοιτάξει τι θα περισώσει από το απόκομμα που κατάντησε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top