Τόσκας: Στο κενό η επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ για τα θέματα ασφάλειας

Κάνει λόγο για «καθημερινές επιτυχίες» που αποδεικνύουν «τη σωστή στρατηγική κατεύθυνση της κυβέρνησης»

​Στην αντεπίθεση επιχείρησε να περάσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απέναντι στη ΝΔ, με αφορμή την κριτική που του ασκεί τις τελευταίες ημέρες η αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με το θέμα της κατάληψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Τόσκα, αναφέρεται:
«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, αφού βλέπουν ότι δεν υλοποιούνται οι προσδοκίες τους, συνεχίζουν να προτρέπουν σε εφαρμογή των μεθόδων ακραίας καταστολής που τόσα χρόνια εφάρμοσαν και οι οποίες δεν έχουν αποδώσει, ούτε στα Εξάρχεια ούτε αλλού.
Όσες συνδυασμένες επικοινωνιακές ενέργειες κάνουν ωθώντας πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους, οδηγούνται σε αποτυχία λόγω έλλειψης στρατηγικής. Η θερινή τους επικοινωνιακή εκστρατεία είναι μία επίθεση στο κενό. Οι καθημερινές επιτυχίες σε θέματα ασφάλειας (Εξάρχεια, μαφίες, απάτες, φοροδιαφυγή) αποδεικνύουν τη σωστή στρατηγική κατεύθυνση της κυβέρνησης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top