ΠΥΡ και ΜΑΝΙΑ με την Τασία στη Βουλή–Έβγαλε από τα ρούχα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τα σχόλια που προκάλεσαν χαμό στη Βουλή

ΠΥΡ και ΜΑΝΙΑ με την Τασία στη Βουλή–Έβγαλε από τα ρούχα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

​Εκρηκτικό ήταν το κλίμα χθες στη Βουλή κατά την ψηφοφορία του εκλογικού νόμου με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να… «κλέβει» την παράσταση με τα σχόλια που έκανε, παρεμβαίνοντας στον επεισοδιακό καυγά της Φ. Γεννηματά με τον Π. Καμμένο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε το λόγο για να απαντήσει στον πρωθυπουργό και η κυρία Χριστοδουλοπούλου έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της.

«Για ηρεμήστε… Τι θέλετε κυρία Γεννηματά; Ποιο είναι το προσωπικό που ζητάτε το λόγο; Πολιτική κριτική ακούστηκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να ζητάει το λόγο επί προσωπικού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ελάτε, έχετε τρία λεπτά για να πείτε αυτό που θέλετε», είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου που προήδρευε εκείνη την ώρα με την Φ. Γεννηματά να της απαντά:

«Είστε πρόεδρος του κοινοβουλίου ή είστε σε κομματική υπηρεσία»;

«Ελάτε μιλήστε τώρα και αφήστε τα αυτά», της είπε με ειρωνικό ύφος και άφησε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κυβερνά «με τη δεξιά απόφυση του Καμμένου».

Μετά από την απάντηση του Α. Τσίπρα μάλιστα, ο οποίος την χαρακτήρισε ουραγό της ΝΔ, η κυρία Γεννηματά ζήτησε και πάλι το λόγο επί προσωπικού.

«Κύριοι είναι δώδεκα η ώρα, τώρα όσο περνούν τα λεπτά όλοι προσωπικά θα έχετε. Δεν γίνεται αυτό. Κάνω έκκληση να προχωρήσουμε στην ψηφοφορία. Τι θέλετε κυρία Γεννηματά να απαντήσετε στο “κρίμα”; Σας παρακαλώ».

Παρά την αντίδρασή της αυτή πάντως, τον λόγο επί προσωπικού πήρε ο Π. Καμμένος, ο οποίος και χαρακτήρισε την Φ. Γεννηματά «παρά φύσιν σοσιαλίστρια» και φυσικά το γαϊτανάκι των αντεγκλήσεων δεν είχε τελειωμό.

«Κυρία Γεννηματά δεν έχει νόημα αυτός ο διάλογος. Σε ποιον θέλετε να απαντήσετε τώρα επί προσωπικού; Αφού τον τελευταίο λόγο θα τον έχει πάντα άλλος δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Λοιπόν δε σας δίνω το λόγο. Δεν μπορείτε να έχετε τον τελευταίο λόγο, άρα δεν μπορούμε να πάμε έως το πρωί έτσι. Κυρία Γεννηματά σας παρακαλώ βοηθήστε λίγο τη διαδικασία. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνετε. Θέλετε να σας το αποδείξω; Ορίστε μιλήστε για ένα λεπτό να δούμε αν θα καταλάβετε αν έχει νόημα. Ορίστε για ένα λεπτό για πείτε…», είπε η Τ. Χριστοδουλοπούλου στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε και πάλι να μιλήσει και όταν τελικά εκείνη τελείωσε η κυρία Χριστοδουλοπούλου της είπε:

«Εντάξει… μπράβο».

Διαβάστε επίσης:

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ!Γεννηματά:Κυβερνάς με την δεξιά απόφυση του Καμμένου-Τσίπρας:Κρίμα Φώφη!ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top