ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ!Γεννηματά:Κυβερνάς με την δεξιά απόφυση του Καμμένου-Τσίπρας:Κρίμα Φώφη!ΒΙΝΤΕΟ

Πικρά λόγια στη Βουλή στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο-Αντέδρασαν οι ΑΝΕΛ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ!Γεννηματά:Κυβερνάς με την δεξιά απόφυση του Καμμένου-Τσίπρας:Κρίμα Φώφη!ΒΙΝΤΕΟ

​Σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν το βράδυ της Πέμπτης, κατά την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Γεννηματά θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα, για όλα όσα ειπώθηκαν νωρίτερα για το κόμμα της.

«Το μπόνους το διατηρείτε εσείς κύριε πρωθυπουργέ. Έχετε ακέραια την ευθύνη, γιατί δεν προσπαθήσατε καν να επιδιώξετε να υπάρξει ευρύτερη συνεννόηση, ώστε να γίνουν σοβαρές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Ο πρωθυπουργός που έγινε δύο φορές πρωθυπουργός με το μπόνους, δεν μπορεί να το παίζει τιμητής της απλής αναλογικής. Εμείς είμαστε κόμμα της κεντροαριστεράς με μεγάλη ιστορική παράδοση. Εσείς, τι είδους Αριστερά είστε; που κυβερνάτε με την ακροδεξιά απόφυση του Πάνου Καμμένου και προσπαθείτε να βρείτε συνεργασίες με τον κύριο Λεβέντη», είπε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά πιο προσεκτικά για το ΠΑΣΟΚ.

«Όταν θα ξανά αναφερθείτε στο κόμμα μας, να είστε πολύ πιο προσεκτικός κύριε πρωθυπουργέ, γιατί δεν έχετε καμία αξιοπιστία και κανένα κύριος! Κάθε φορά που σας συναντάμε, αναρωτιόμαστε τι είδους διαρροές θα κάνετε μετά, γιατί δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης και συνεργασίας μαζί σας. Ποτέ δεν σας ενδιέφερε η απλή αναλογική, ούτε η συνεννόηση, ούτε οι πολιτικές συμμαχίες, γιατί δύο φορές επιλέξατε να έχετε συνέταιρο ένα κόμμα της δεξιάς και δεν επιδιώξατε να κάνετε καμία προοδευτική συνεννόηση, ούτε κα�� σήμερα», είπε φωνάζοντας η κυρία Γεννηματά.

Η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση. «Χάσατε μια ευκαιρία κυρία Γεννηματά να αποδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Είστε ουραγός του κύριου Μητσοτάκη και όμηρος πολιτικών επιδιώξεων που ενδεχομένως σας υπερβαίνουν. Είναι κρίμα όμως την ώρα που χάνετε την ευκαιρία, να υπερασπίζετε τις επιλογές σας με ύβρεις. Θα πω μονάχα κρίμα» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον λόγο στην συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος είπε «παρά φύσιν σοσιαλίστρια είστε εσείς κυρία Γεννηματά».

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Δείτε επίσης:

Έγιναν ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ για τη Χρυσή Αυγή-Άγριος καυγάς-Ωρυόταν ο Βούτσης σχεδόν βούρκωσε-ΒΙΝΤΕO

Επεισόδιο Λεβέντη με Σκανδαλίδη στη Βουλή: Έκανε «ντου» επειδή τον αποκάλεσε «γραφικό»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top