Επεισόδιο Λεβέντη με Σκανδαλίδη στη Βουλή: Έκανε «ντου» επειδή τον αποκάλεσε «γραφικό»!

«Γελάμε με όσα λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων» είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Επεισόδιο Λεβέντη με  Σκανδαλίδη στη Βουλή: Έκανε «ντου» επειδή τον αποκάλεσε «γραφικό»!
Επεισοδιακή συνέχεια είχε η κόντρα των τελευταίων ημερών εντός και εκτός Βουλής για τον εκλογικό νόμο, ανάμεσα στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και το ΠΑΣΟΚ (το οποίο χαρακτηρίζει συνεχώς όπως και στη σημερινή του ομιλία «δεκανίκι της ΝΔ»).
Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ο Κώστας Σκανδαλίδης, αποκάλεσε τον Βασίλη Λεβέντη, «καθ’ όλα συμπαθή, αλλά γραφικό» και ανέφερε ότι «όλοι γελάμε με όσα λέει ο Λεβέντης».
levendis ntou 2.jpg

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την «εισβολή» του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο οποίος παρακολουθούσε την συνεδρίαση από την τηλεόραση του γραφείου του! Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης πλησίασε τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος μιλούσε από τα έδρανα και του ζήτησε τον… λόγο: «Ντροπή σου! Με αποκάλεσες γραφικό; Είσαι δεκανίκι της Ν.Δ».
levendis ntou 3.jpg

Πάντως το επεισόδιο δεν είχε άλλη συνέχεια καθώς ο κ. Σκανδαλίδης παρέμεινε ψύχραιμος, ενώ ο κ. Λεβέντης αποχώρησε εκ νέου εκτός της Ολομέλειας.
levendis ntou 4.jpg

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η δήλωση του κ. Σκανδαλίδη ότι o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι «γραφικός».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top