Κρανιδιώτης σε Τούρκο πρέσβη: Εσείς θα μας εκδώσετε τον δολοφόνο των Ισαάκ και Σολωμού;

Για την 42η επέτειο της τουρκικής εισβολής σε Κύπρο: Αδικαίωτο το αίμα των πολεμιστών μας

Κρανιδιώτης σε Τούρκο πρέσβη: Εσείς θα μας εκδώσετε τον δολοφόνο των Ισαάκ και Σολωμού;

«Σαράντα δύο χρόνια μετά η Μικρή Ελλάδα του Νότου εξακολουθεί να λερώνεται από το ένοπλο χέρι του τουρκικού ισλαμοφασισμού. Αδικαίωτο το αίμα των πολεμιστών μας, Ελλαδιτών και Κυπρίων, ατιμώρητα τα εγκλήματα πολέμου που τέλεσαν οι δυνάμεις του Αττίλα και οι άτακτοι του Ντενκτάς σε βάρος αιχμαλώτων κι αμάχων» σχολιάζει ο Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή την 42η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κάνει λόγο για νέο Αττίλα «που έχει την μορφή της διζωνική δικοινοτικής ομοσπονδίας και σχεδίων Απαρτχάϊντ τύπου Ανάν, όπου οι Έλληνες θα είμαστε οι μαύροι κι οι Τούρκοι οι λευκοί».

«Στόχος είναι η διασφάλιση της συνέχειας του Ελληνισμού και της ελευθερίας του. Κύπρος ενιαία, ελεύθερη, Ελληνική. Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς θυσίες, συμμαχίες, στρατιωτική, οικονομική και πολιτική ισχύ και επιμονή στον στόχο της πλήρους απελευθέρωσης, χωρίς στρατεύματα κατοχής, χωρίς εποίκους, χωρίς επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας» καταλήγει ο κ. κρανιδιώτης, ο οποίος απαντά και στον Τούρκο πρέσβη που –αναφερόμενος στους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κρατούντα��- έκανε λόγο για πλήγμα στις διμερείς σχέσεις, πριν τα «μαζέψε»με νεότερη δήλωση.

«Η κυβέρνηση να θυμίσει στον Τούρκο πρέσβη πως η χώρα μας έχει νόμους, δικαιοσύνη και διάκριση εξουσιών. Να τον ρωτήσει επίσης γιατί η κυβέρνηση που εκπροσωπεί δεν έχει εκτελέσει τα διεθνή εντάλματα των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού που κόβουν βόλτες στην Τουρκία» σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

Δείτε ακόμη:

Προκαλεί ο Τούρκος πρέσβης: Δεν έπρεπε η Ελλάδα να επιτρέψει την προσγείωση του ελικοπτέρου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top