Έβαλε ΦΩΤΙΑ στη Βουλή ο Άδωνις! Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο… broker ΓΑΠ

Επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ στην κυβέρνηση

Έβαλε ΦΩΤΙΑ στη Βουλή ο Άδωνις! Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο… broker ΓΑΠ

​Να ανεβάσει τους τόνους στην κατά τα άλλα υποτονική συνεδρίαση της Ολομέλειας για τον εκλογικό νόμο που ξεκίνησε χθες, επιχείρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, στρέφοντας τα πυρά του τόσο εναντίο του Α. Τσίπρα, όσο και του Π. Καμμένου.

«Είναι πραγματικά αδύνατον κανείς να παρακολουθήσει τις οβιδιακές αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Γεωργιάδης και σχολιάζοντας τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γ. Παπανδρέου τόνισε:

«Αλήθεια θυμάστε πως έλεγε ο κυβερνητικός σας συνεταίρος. Πάνος Καμμένος τον Γιώργο Παπανδρέου; Broker τον έλεγε που μας έβαλε στο Μνημόνιο για να βγάλει η οικογένειά του λεφτά που είχε επενδύσει στα CDs. Και μετά από αυτά πάλι ο κ. Καμμένος έλεγε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου γερμανοτσολιά που μας έβαλε στο Μνημόνιο που ήθελαν οι Γερμανοί».

Συνέχισε μάλιστα στο ίδιο ύφος λέγοντας:

«Αν κανείς βγάλει άκρη βλέποντας από την μια τον πολιτικό σας συνεταίρο Πάνο Καμμένο και από την άλλη τον κ. Τσίπρα να συναντάται με τον Γιώργο Παπανδρέου θα πάρει βραβείο. Μόνο ένα μπορεί κανείς να καταλάβει από αυτές τις δύο εικόνες και αυτό είναι ο πολιτικός σας τυχοδιωκτισμό για την εξουσία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως δεν άφησε ασχολίαστη και την πανηγυρική ανάρτηση του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδη, μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ότι δε θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τώρα κανείς δε θα μπορεί να προσάψει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεργάστηκε μαζί της για να περάσει το νόμο.

Θυμήθηκε λοιπόν τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλή ότι η κυβέρνηση έχει 197 ψήφους και μπορεί να βρεθούν οι 200 και είπε:

«Τότε στις 197 ψήφους δεν συνάθροιζε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής; ‘Άλλο εάν η Χρυσή Αυγή είδε ότι δεν υπάρχουν οι 200 ψήφοι και γι’ αυτό δεν μπαίνει στην ψηφοφορία. Εάν όμως βρισκόντουσαν οι τρεις που σας έλειπαν και η Χρυσή Αυγή αποφάσιζε και ψήφιζε, τότε μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έλεγε, αυτό που μας έχει πει και άλλοτε ο κ. Βούτσης, ότι εμείς δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τις ψήφους σε επιθυμητές ή όχι»;

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε με σκληρή γλώσσα ο υπουργός Ναυτιλίας, Γ. Δρίτσας, ο οποίος τόνισε πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν έχει ανάγκη τη δική του υπεράσπιση και συνέχισε:

«Η ΝΔ ότι εκτός από την ιστορία της, που είναι η ιστορία της Δεξιάς που ήταν πάντα και είναι υπέρ των καλπονοθευτικών συστημάτων που υποκλέπτουν τι ψήφους, τώρα με όσα λένε ο Γεωργιάδης, η Βούλτεψη καταφεύγουν και σε αγοραίες ύβρεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top