Μητσοτάκης για κατάληψη σε ΑΠΘ: Πανηγύρι ακραίων στοιχείων με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης

«Είναι προσβολή για τη Θεσσαλονίκη μας»

Μητσοτάκης για κατάληψη σε ΑΠΘ: Πανηγύρι ακραίων στοιχείων με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της κατάληψης του προαύλιου χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για προσβολή στη Θεσσαλονίκη.

«Η κατάληψη του προαύλιου χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για πολλές ημέρες, είναι προσβολή για τη Θεσσαλονίκη μας, για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, τους φοιτητές, τους καθηγητές, αλλά και για όλους τους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν για τη μόρφωση των παιδιών τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η ανομία επεκτείνεται και οι αρμόδιοι υπουργοί αδιαφορούν προκλητικά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στήνεται ένα πανηγύρι ακραίων στοιχείων με την πλήρη ανοχή της Κυβέρνησης» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση.

«Όλοι οι υπεύθυνοι δημοκρατικοί πολίτες, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα και μαζί τους η Νέα Δημοκρατία απαιτούμε να μπει ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα. Να υπάρξει σεβασμός της ασφάλειας και της τάξης και εφαρμογή της νομιμότητας» καταλήγει στη δήλωσή του.

Δείτε ακόμη:

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για το «No Border Camp» στις σχολές της Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στο ΑΠΘ! Αντιεξουσιαστές κάνουν ΝΤΟΥ στη Νομική- Κατάληψη για το φεστιβάλ Νο border

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top