Κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας

Πόλεμος ανακοινώσεων

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ.Μητσοτάκης μίλησε για έλλειψη πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης, διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν αποτέλεσμα την συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεσμεύτηκε ότι όταν έρθει η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση θα αποκαταστήσει το νόμο και την τάξη σε όλη την Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, κάνει λόγο για μικροπολιτική και μικροψυχία, τονίζοντας:

"O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες, που έ��ει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα.O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες, που έχει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα.

Πέρα από τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις τις οποίες κατά κόρον διακινούσε και διακινεί στο όνομα της δήθεν “τάξης και ασφάλειας”, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη είναι αυτό που αδιαφορούσε για την πραγματική ασφάλεια των πολιτών, παρά μόνο συσσώρευε προβλήματα σε γειτονιές της Αθήνας.

Ακόμη και σήμερα, δεν έχει την ικανότητα να επανεξετάσει βασικές αρχές σύγχρονης αντίληψης υπό τις οποίες λειτουργούν οι αστυνομικές υπηρεσίες προηγμένων χωρών, αλλά επιλέγει να σέρνεται πίσω από παρακμιακές και ξεπερασμένες αντιλήψεις των αποστράτων της Συγγρού. Μόλις τώρα διαπίστωσε ότι τα οχήματα της αστυνομίας είναι πεπαπαλαιωμένα!

Η κοινωνία έχει αναγνωρίσει το τεράστιο έργο της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας, η οποία πλέον παρέχεται με πολιτισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, όπως άλλωστε έδειξαν και οι τελευταίες επιτυχείς επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια.

Στη Νέα Δημοκρ��τία έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα επιταχυνόμενα βήματα προς τα πίσω ή στη συμβολή για την εγκαθίδρυση σύγχρονων θεσμών, που υπηρετούν τους πολίτες."

ΝΔ: Είναι φανερός ο πανικός από την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας

«Ο πανικός από την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, που επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει μετατραπεί σε άβατο για τους πολίτες, είναι φανερός», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Θα συνιστούσαμε στον κατ' ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κάνει μια βόλτα, αν το αντέχει και μπορεί, στο κέντρο της πόλης και τότε θα αντιληφθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν την ασφάλεια "Α λα ΣΥΡΙΖΑ"» αναφέρει η ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top