Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα του «Κήρυκα Χανίων»

Πώς σχολιάζει τις εξηγήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα του «Κήρυκα Χανίων»
Επανέρχεται ο ��ΥΡΙΖΑ στο θέμα του "Κήρυκα Χανίων", μιλώντας για «ένοχη σιωπή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη», παρά την ανακοίνωση με τις εξηγήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία προηγήθηκε.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος «σχετικά με τις εξηγήσεις του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον «Κήρυκα Χανίων» και την ένοχη σιωπή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη», το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Με όλο τον σεβασμό απέναντι στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, υπενθυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στον νυν πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, φέρεται ως μέτοχος της εταιρίας "Κήρυξ ΑΕ"».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Εξεταστική της Βουλής, το 2005 έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, διάρκειας 2 ετών, το οποίο δεν αποπληρώθηκε ποτέ» και πως «δέκα χρόνια μετά, μόλις τον Δεκέμβριο του 2015, η τράπεζα προχώρησε στην καταγγελία του συγκεκριμένου δανείου, καθώς δεν είχε εισπράξει ούτε 1 ευρώ».
«Ως προς αυτό», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ουδεμία διάψευση, ούτε από την παρέμβαση του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ούτε, φυσικά, από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που εδώ και 24 ώρες σιωπούν».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top