ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτογελοιοποιούνται -ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για την Siemens

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτογελοιοποιούνται -ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, που κατηγόρησαν την κυβέρνηση για ολιγωρία στην επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για την υπόθεση της Siemens.

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Κουμουνδούρου, σημειώνει μεταξύ άλλων πως "ο κόσμος δεν ξεχνά", κατηγορώντας τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης ότι "καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη αυτογελοιοποιούνται".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μάλλον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θεωρούν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει τα μαύρα ταμεία της Siemens, τις βαλίτσες του κ. Τσουκάτου, την «περίεργη» φυγή του Χριστοφοράκου και του Καραβέλα (επί ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη). Δεν έχει ξεχάσει τις «δωρεές», τα τηλεφωνικά κέντρα και τις καφετιέρες. Δεν έχει ξεχάσει τον σκανδαλώδη εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία, ούτε τη διαδικασία με την οποία ήρθε στη βουλή- και του οποίου οι όροι δεν τηρήθηκαν καν από τη Siemens.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Συνασπισμός, παλιότερα, έχουν αγωνιστεί με κάθε μέσο, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για το ξεσκέπασμα του «σκανδάλου των σκανδάλων». Το μόνο που καταφέρνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τις καταγγελίες τους για συγκάλυψη από τη σημερινή κυβέρνηση, είναι να αυτογελοιοποιούνται. Κάθε φορά που μιλούν εκτίθενται, κάθε φορά που καταγγέλλουν υπενθυμίζουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά τους».

Δείτε επίσης:

Αδράνεια καταλογίζει στην κυβέρνηση για τη Siemens η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Δίκη Siemens: Χαμένοι στην μετάφραση Εισαγγελία και υπουργείο Εξωτερικών-ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ

ΠΥΡΑ Κεδίκογλου για τη Siemens: «Είναι αδιανόητο, η κυβέρνηση αδιαφόρησε για την υπόθεση»

Αλληλοκατηγορίες ΝΔ-κυβέρνησης για την αναβολή στη δίκη της Siemens

Κοτζιάς: Η μετάφραση του βουλεύματος για τη Siemens εστάλη στις 13 Μαΐου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top