Μητσοτάκης:Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ασφάλεια της χώρας

Συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας

Μητσοτάκης:Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ασφάλεια της χώρας

Με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για την την κατάσταση και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, υπό -όπως δήλωσε- αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες.

δφγω.jpg
Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει δώσει λύση στα προβλήματα «με αποτέλεσμα αυτό να έχει σοβαρή επίπτωση στη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών».

«Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης δεν φτωχοποιεί μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

ημξ.jpg
«Είναι σε όλους γνωστό, ότι η Νέα Δημοκρατία, διαχρονικά, έχει διαδραματίσει ένα πολύ θετικό και ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας, με σεβασμό στο θεσμικό ρόλο και την κρίσιμη αποστολή που έχουν για την ασφάλεια των πολιτών. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, πιστεύοντας στις ικανότητες και την αφοσίωση αυτών των ανθρώπων στην αποστολή τους» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στη συνάντηση μετείχαν οι Πρόεδροι της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννης Σταμούλης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτριος Σταθόπουλος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Αθανάσιος Τσατσούλης, της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, Δημήτριος Σαϊτάκης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόριος Γερακαράκος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, Ιωάννης Κατσιαμάκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top