Δυσφορία Μαξίμου για την αναβολή της δίκης της Siemens

Ανησυχία για τυχόν παραγραφή και «σπόντες» για πολιτικούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Δυσφορία Μαξίμου για την αναβολή της δίκης της Siemens
Τη δυσφορία του εκφράζει το Μέγαρο Μαξίμου για την αναβολή της δίκης της Siemens, όπως και την ανησυχία του για τυχόν παραγραφή των αδικημάτων.
Πηγές της κυβέρνησης διαβεβαιώνουν ότι οι υπεύθυνοι για την αναβολή θα εντοπιστούν και θα τους αποδοθούν ευθύνες, αλλά διατυπώνουν αιχμές και για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν «ευθύνες πολιτικών προσώπων του παλιού κατεστημένου» για την υπόθεση.
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο, οι συνεχείς “παραλείψεις” έχουν επιτρέψει την διαφυγή βασικών κατηγορούμενων και μαρτύρων στο εξωτερικό και καθυστερούν συνεχώς την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες γι αυτό, τόσο σε πολιτικά πρόσωπα του παλιού πολιτικού κατεστημένου, όσο και σε ανώτατους λειτουργούς της δικαιοσύνης. Οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν για αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Για την κυβέρνηση αυτό είναι ηθική δέσμευση, απέναντι σε έναν λαό, που τόσα χρόνια υποφέρει και πληρώνει τα σπασμένα της διαπλοκής».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top