Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ από 9/7 έως 11/7

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και με την παλαιστινιακή ηγεσία

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ από 9/7 έως 11/7
Επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει από το Σάββατο 9 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.
Αύριο, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν. Επίσης, θα επισκεφθεί προηγμένα ινστιτούτα, καθώς και start ups επιχειρήσεις.
Την Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Βουλής Γιούλι Έντελστάιν. Ακόμα, θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ, Ayelet Nahmias-Verbin, καθώς και με τη συμπρόεδρο του κόμματος Σιωνιστική Ένωση, Τζίπι Λίβνι.
Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί και στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την παλαιστινιακή ηγεσία. Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top