Παραλίγο ξύλο με Σκουρλέτη και Μανιάτη-«Δεν ντρέπεστε;» - «Είστε υβριστής και ψεύτης»-ΒΙΝΤΕΟ

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

​Βγήκαν τα μαχαίρια στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μανιάτης αντάλλαξαν τα ξίφη τους, όταν ο δεύτερος επιτέθηκε στον πρώτο, χαρακτηρίζοντας τον «εθνικά επικίνδυνο, υβριστή και κοινωνικά ανάλγητο υπουργό».

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Μανιάτης, απευθυνόμενος στον κ.Σκουρλέτη του είπε μεταξύ άλλων «δεν ντρέπεστε που πετσοκόβετε συντάξεις και κοροϊδεύετε τον κόσμο; Ξεπουλάτε στην τρόικα και στο υπερταμείο όλο τον εθνικό πλούτο, πρέπει τώρα να παραιτηθείτε… Μέχρι και την ΔΕΗ που την είχατε κάνει κορώνα, την εντάξατε στο υπεταμείο. Ο υπουργός προσέβαλε ολόκληρη τη νέα γενιά».

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρέτη, ο οποίος του απάντησε «ντροπή σας, να ανακαλέσετε τις χυδαίες εκφράσεις σας». «Είστε κλασικός υβριστής, δεν τιμάτε την πολιτική σας, λέτε συνειδητά ψέματα…. κ. Μανιάτη με δύο τρείς άλλους είστε βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ και ευθύνεστε για την κατάντια του κόμματός σας που έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατάντια στο όνομα του ΠΑΣΟΚ να εκτοξεύονται τέτοιες ύβρεις από στελέχη…», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο κ.Μανιάτης, ξαναπήρε το λόγο και του ανταπάντησε «παίρνετε παράδειγμα από τον κύριο Σπίρτζη (υπουργό Μεταφορών της Κυβέρνησης) και όλα τα άλλα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ που έχουν έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς είστε ο υβριστής και ο ψεύτης…Να τα πάρει πίσω, είναι και υβριστής και ψεύτης».

Τελικά, χάρη στις παρεμβάσεις της προεδρεύουσας της Επιτροπής, Εύης Καρακώστα τα πνεύματα ηρέμησαν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top