Καβγάς σε υψηλούς τόνους μεταξύ Μπακογιάννη και ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες

«Φασιστοειδή» χαρακτήρισε την αντίληψη της κυβέρνησης η βουλευτής της ΝΔ – «Χυδαιότητες» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Καβγάς σε υψηλούς τόνους μεταξύ Μπακογιάννη και ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες
«Στο κόκκινο» έφτασε σήμερα η αντιπαράθεση μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη και του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο τις τηλεοπτικές άδειες.
H κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ανέφερε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ότι «είναι αυτό που λέγαμε κάποτε φασιστοειδή αντίληψη», προκαλώντας την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προκειμένου να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της διαπλοκής σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για "αυταρχικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ" και "φασιστοειδή αντίληψη" της κυβέρνησης!», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υποστήριξε επίσης στην ανακοίνωσή του ότι «οι χυδαιότητες αυτές από πλευράς της κ. Μπακογιάννη αναδεικνύουν πως η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να κάνει και να πει τα πάντα, ώστε να διατηρηθεί το καθεστώς ασυδοσίας και αδιαφάνειας που επικρατεί στις τηλεοπτικές συχνότητες».
«Η αλήθεια πονάει. Το αυταρχικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και η φασιστοειδής αντίληψη της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται περίτρανα για άλλη μια φορά, από το ύφος της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
«Ο πλουραλισμός και η ελευθεροτυπία οφείλουν να είναι αυτονόητες έννοιες σε μια ευνομούμενη δημοκρατία. Η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να περιορίσει τον πλουραλισμό, να παραβλέψει τις συνταγματικά κατοχυρ��μένες ανεξάρτητες Αρχές, ώστε να επιλέξει τελικά όσους τους είναι «δεοντολογικά» αρεστοί, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Σπίρτζης, δεν θα περάσει. Ευτυχώς η Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top