Φίλης: Θα φέρουμε κι άλλα δημοψηφίσματα αν χρειαστεί !

«Είμαστε υπερήφανοι που ζητήσαμε από τον λαό να παρέμβει»

Φίλης: Θα φέρουμε κι άλλα δημοψηφίσματα αν χρειαστεί !
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να προτείνει η κυβέρνηση τη διεξαγωγή κι άλλων δημοψηφισμάτων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, όπου υποστήριξε μάλιστα ότι η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο «Όχι»!
«Το όχι παραμένει. Με την έννοια ότι ο λαός θα καλείται να είναι η τελευταία καταφυγή της δημοκρατίας όποτε χρειαστεί. Είτε μας αρέσει είτε όχι το αποτέλεσμα, γιατί διαφορετικά αν τεχνοκρατικές ελίτ και κυβερνητικές δυνάμεις επιχειρούν να υποκαταστήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, τότε τα αδιέξοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερα και επικίνδυνα όπως δείχνει η σύγχρονη πραγματικότητα» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ν. Φίλης.
Ο υπουργός Παιδείας εξέφρασε επίσης την... «υπερηφάνεια» της κυβέρνησης. «Είμαστε περήφανοι ως κυβέρνηση που ζητήσαμε από τον λαό να παρέμβει σε μία οριακή στιγμή της διαπραγμάτευσης» τόνισε.
Ο Γ. Μανιάτης πάντως από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη συνέκρινε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία και την απόφαση των πολιτικών που υποστήριξαν το Brexit να παραιτηθούν, με την στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και του κ. Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «ψευδολογίες και δημαγωγία».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top