«Μόνο καφέ δεν ψήνει αυτό»! Ο Τσίπρας στο στρατηγείο της ΖΤΕ – Δοκίμασε και VIRTUAL REALITY

«Η Ελλάδα έχει δύο μεγάλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: τη γεωγραφική της θέση και το υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της»

«Μόνο καφέ δεν ψήνει αυτό»! Ο Τσίπρας στο στρατηγείο της ΖΤΕ – Δοκίμασε και VIRTUAL REALITY

​Στο στρατηγείο της ZTE, του παγκόσμιου ηγέτη στις τηλεπικοινωνίες με έσοδα 13,7 δισ. ευρώ το 2015, στην Σανγκάη βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τoν πρόεδρο του ομίλου που βρίσκεται στη δεύτερη θέση των εταιριών προηγμένης τεχνολογίας στην Κίνα.

«Η ελληνική αγορά αποκτά νέο ενδιαφέρον για την Κίνα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προηγμένη τεχνολογία, καθώς οι κινεζικές εταιρίες μπορούν να επεκτείνουν, μέσω της Ελλάδας, τις δραστηριότητές τους στην Ευρώπη» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα έχει δύο μεγάλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: τη γεωγραφική της θέση και το υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της. Αυτά τα δυο πλεονεκτήματα καθιστούν την Ελλάδα ελκυστική για μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρία σας» τόνισε ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει ότι η επένδυση στις νέες τεχνολογίες δίνει προστιθέμενη αξία, ενισχύει την απασχόληση και συμβάλλει στην αύξηση του ΑΕΠ.

Από την πλευρά τoυ, o πρόεδρος της ΖΤΕ τόνισε ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται 14 χρόνια στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως, τον τελευταίο χρόνο το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα έχει βελτιωθεί σημαντικά, γεγονός που έχει βοηθήσει τις δραστηριότητες της ΖΤΕ.

«Μόνο καφέ δεν ψήνει αυτό»!

Στον κ. Τσίπρα έγινε επίδειξη κινητών τελευταίας τενοχλογίας, με τον πρωθυπουργό να εντυπωσιάζεται και να λέει γελώντας: «Μόνο καφέ δεν ψήνει αυτό»!

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο απολαυστική καθώς ο πρωθυπουργός φόρεσε μάσκα εικονικής πραγματικότητας και έδειξε ενθουσιασμένος από τις ει��όνες που αντίκριζε.

Υπογράφηκε και νέο… Μνημόνο: Συμφωνία ΖΤΕ–Forthnet

Μνημόνιο συνεργασίας της ΖΤΕ με την ελληνική Forthnet υπογράφηκε, εξάλλου, παρουσία του πρωθυπουργού.

Η συμφωνία προβλέπει την κατάρτιση επιχειρηματικού πλάνου συνεργασίας στον τομέα της ανάπτυξης δικτύων νέας γενιάς (NGAs) υπερυψηλών ταχυτήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top