Βενιζέλος: Ο Τσίπρας ενοχοποιεί τον Βαρουφάκη για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του

«Δεν είναι πόλεμος με τη διαπλοκή να κλείσουν οι σταθμοί που δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση»

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας ενοχοποιεί τον Βαρουφάκη για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του

«Ο κ. Βαρουφάκης ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα. Με την ίδια ευκολία που τον έκανε υπουργό, με την ίδια ευκολία τον έβγαλε. Η ενοχοποίηση Βαρουφάκη είναι ασπίδα για τις τεράστιες ευθύνες της πραγματικής ηγετικής ομάδας» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο Mega.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε, με αφορμή όσα ειπώθηκαν για τη χθεσινή επέτειο ενός έτους για το δημοψήφισμα, ότι «είναι άλλο να έχει κανείς εναλλακτικό σχέδιο για έξωθεν απειλές και άλλο το plan B ή plan X να είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις».

Μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η ρύθμιση είναι αντισυνταγματική και υποστήριξε δεν έχει δικαίωμα να παρακάμψει το ΕΣΡ ούτε να περιορίσει τον αριθμό των αδειών και πρόσθεσε: «Δεν είναι πόλεμος με τη διαπλοκή να κλείσουν οι σταθμοί που δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση το κάνει για να ελέγξει την ενημέρωση. Θα πρέπει να ελεγχθούν και οι νέοι διεκδικητές για να δούμε και την πίσω... όψη, όπως συμβαίνει όταν κάποιος ανεβαίνει στη σκάλα» πρόσθεσε.

Για τον εκλογικό νόμο ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ψήφος στα 17 σημαίνει ότι αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές και πολίτες 16 ετών.

Όσον αφορά την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ που είχε κάνει πριν από έναν χρόνο, τόνισε πως ήταν επιλογή κατά του τυχοδιωκτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή του.

Δείτε ακόμη:

Πώς έγινε το όχι…ναι-O Θεοδωράκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο στο προεδρικό μετά το δημοψήφισμα

Τσίπρας στο twitter: To «Όχι» του λαού μας κορυφαία πράξη αντίστασης

«Το μίσος τους τιμή μου» απαντά ο Βαρουφάκης μετά την αποκάλυψη για «σχέδιο Β» και νέα δραχμή

Κομισιόν: «Δεν είχαμε ποτέ σχέδια “B” για την Ελλάδα, παρά μόνο σχέδιο “Α”»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top