Έφτασε ψηλά το θέμα με τον «βρωμιάρη Έλληνα» - Τι απαντούν αντικαγκελάριος και γερμανικό ΥΠΕΞ

Άδειασμα από Γκάμπριελ: Υπήρξε μια φήμη, δεν αμφισβητώ τον Ραμσάουερ

Έφτασε ψηλά το θέμα με τον «βρωμιάρη Έλληνα» - Τι απαντούν αντικαγκελάριος και γερμανικό ΥΠΕΞ

Στήριξη στον Βαυαρό πολιτικό και πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag για το περιστατικό προσβολής Έλληνα φωτορεπόρτερ Πέτερ Ραμσάουερ έδωσε ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, στην ομάδα του οποίου βρισκόταν ο πρώην υπουργός κατά την επίσκεψή του στο Μαξίμου.

Σχολιάζοντας στην Bild am Sonntag το περιστατικό με τις ύβρεις σε Έλληνα φωτορεπόρτερ μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γκάμπριελ είπε ότι ο ίδιος δεν αντελήφθη κάτι αλλά ενημερώθηκε αργότερα από τον Γερμανό πρέσβη στην Ελλάδα ότι υπήρχε «μία σχετική φήμη».

Από την πλευρά του ο κ. Ραμσάουερ δίνει συνέχεια στο θέμα, δηλώνοντας προς την εφημερίδα ότι «ο φωτογράφος έφθασε καθυστερημένος, σπρώχθηκε προς τα εμπρός και με αυτόν τον τρόπο με χτύπησε δυνατά στα πλευρά. Ως πρώην τερματοφύλακας, μπορώ να αντέξω πολλά. Ο ισχυρισμός ότι έσπρωξα ή προσέβαλα έναν φωτογράφο είναι ψευδής».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε ο εν λόγω φωτογράφος, ούτε ο Γερμανός πρέσβης ούτε οι συνεργάτες του ζήτησαν συγγνώμη από τον φωτογράφο, διότι δεν υπάρχουν μάρτυρες.

«Εδώ πρό��ειται για μια περίπτωση μαρτυρίας εναντίον μαρτυρίας», δήλωσε στην Bild am Sonntag υψηλόβαθμο στέλεχος του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε ακόμη:

«Έριξαν» το facebook του Γερμανού που έβρισε στο Μαξίμου οι Έλληνες – Τι απαντά ο ίδιος

«Μη με αγγίζεις ΒΡΩΜΙΑΡΗ Έλληνα»! Ποιος Γερμανός πολιτικός έβρισε ΧΥΔΑΙΑ μέσα στο Μαξίμου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top