Καμπανάκι από Πετρόπουλο: Απρόβλεπτες οι συνέπειες αν καταρρεύσει ο Μαρινόπουλος

Για τη μετανάστευση των νέων επιστημόνων: Κεντρικό θέμα για εμάς η παλιννόστηση τους

Καμπανάκι από Πετρόπουλο: Απρόβλεπτες οι συνέπειες αν καταρρεύσει ο Μαρινόπουλος

Καμπανάκι για το ενδεχόμενο πτώχευσης της μεγάλης εμπορικής αλυσίδας «Μαρινόπουλος» έκρουσε ο Τάσος Πετρόπουλος.

Μιλώντας σε ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων είπε πως το ενδεχόμενο πτώχευσης του κολοσσού των σούπερ μάρκετ μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις στην αγορά.

«Έρχεται ένα πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή όπου έχει τελειώσει η αξιολόγηση και αναμένεται να ξεκινήσει η ομαλή χρηματοδοτική ροή της οικονομίας. Αυτό, λοιπόν, είναι απειλή» υποστήριξε ο κ. Πετρόπουλος.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και σε όλα τα μεγάλα έργα, κάνοντας λόγο για την επανεκκίνηση της κατασκευής των οδικών αξόνων, όπως την ΠΑΘΕ Πάτρα - Κόρινθος, τον οδικό άξονα της Ιόνιας οδού Ιωάννινα -Αντίρριο που θα ολοκληρωθεί το 2017, αλλά και στα έργα του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζοντας, ο υφυπουργός επιτέθηκε στη διαπλοκή λέγοντας πως «οι ξένοι επενδυτές δεν έρχονταν στην Ελλάδα γιατί πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι άνοιγαν την πόρτα με το αζημίωτο. Οι επενδύσεις δεν έφθαναν στην Ελλάδα, γιατί κόστιζαν πριν ακόμη ξεκινήσουν».

Τέλος, όσον αφορά το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, την φυγή των νέων επιστημόνων, τόνισε ότι «κεντ��ικό θέμα για την κυβέρνηση είναι η παλλινόστιση των επιστημόνων από το εξωτερικό».

Δείτε ακόμη:

ΈΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ: Η κρίση έδιωξε από την πατρίδα μισό εκατομμύριο Έλληνες!

Η πρώτη αντίδραση του Μαρινόπουλου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΣΩΖΕΤΑΙ προσωρινά ο Μαρινόπουλος – Η απόφαση που του δίνει το ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top