ΝΔ: Η κυβέρνηση καταστρέφει την επιχειρηματικότητα

Με αφορμή τις εξελίξεις με τον Μαρινόπουλο

ΝΔ: Η κυβέρνηση καταστρέφει την επιχειρηματικότητα

​Νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Μαρινόπουλου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης καταστρέφει την επιχειρηματικότητα, έχει αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε εργαζόμενο, στρεβλώνει τη λειτουργία της αγοράς και οδηγεί σε αδιέξοδο τις υγιείς επιχειρήσεις», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «με την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls), με την υπερφορολόγηση και την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης, έχει επιβαρύνει δραματικά το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα». Σημειώνει επίσης ότι τα λουκέτα στις εταιρείες αυξάνονται καθημερινά.

«Πολύ σοβαρή είναι και η υπόθεση του Ομίλου Μαρινόπουλου που αφορά δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους και εκατοντάδες συνεργαζόμενες εταιρείες. Σήμερα, εγκρίθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο καθεστώς προσωρινής προστασίας, δίνοντας ανάσα χρόνου στην επιχείρηση. Και αυτό παρά την αντίθετη θέση του Ελληνικού Δημοσίου που ευτυχώς δεν επηρέασε αρνητικά την κρίση του δικαστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στην εταιρεία να διασωθεί», τονίζει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Η πρώτη αντίδραση του Μαρινόπουλου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΣΩΖΕΤΑΙ προσωρινά ο Μαρινόπουλος – Η απόφαση που του δίνει το ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Μέχρι το ΔΝΤ έφτασε η υπόθεση του Μαρινόπουλου

Υπόθεση Μαρινόπουλου: Με... δωροεπιταγές και κουπόνια πλήρωνε τους προμηθευτές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top