Διπλή χαρά για τον Χαϊκάλη! Γιορτάζει και επιστρέφει πάλι στους ΑΝΕΛ!

Πως καλωσόρισαν τον γνωστό ηθοποιό

​Ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος είχε «κοπεί» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση offshore στην Κύπρο, σήμερα -9 μήνες μετά- επέστρεψε στους Ανεξάρτητους Έλληνες ως γραμματέας Πολιτισμού.

Μπορεί βεβαίως σήμερα που γιορτάζει ο κύριος Χαϊκάλης να λάβει από τον Πάνο Καμμένο λουλούδια ή γλυκά, ωστόσο το καλύτερο δώρο είναι μάλλον η μεγάλη αγκαλιά που του άνοιξε πάλι το κόμμα του και τα λόγια εκτίμησης και αγάπης!

Μάλιστα, για τους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη, κάνοντας λόγο για «συκοφαντικά» σενάρια πίσω από τα οποία ήταν πολιτικοί αντίπαλοι και ΜΜΕ!

Πιο συγκεκριμένα, με εισήγηση του Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη Μοίρα, έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόταση η οποία του υποβλήθηκε και την αποδέχτηκε, ορίζεται Γραμματέας Πολιτισμού του Κινήματος, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου μας Παύλος Χαϊκάλης.

Σε σχετική με τον ορισμό του Παύλου Χαϊκάλη δήλωσή του, ο Γραμματέας Γιάννης Μοίρας αναφέρει:

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι απλά αναγνωρίσιμος στο χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης και του ποιοτικού καλλιτεχνικού θεάματος, αλλά κυρίως, είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος: από τους συναδέλφους του, τους κριτικούς και πάνω απ’ όλα, από το μεγάλο κοινό. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο και καλλιτέχνη, ο οποίος έχει φτάσει σε κορυφαία επίπεδα επιτυχίας με βάση την αξία, το ζήλο, την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά του και όλα αυτά, μένοντας πάντοτε σεμνός, ευγενής, και προσηνής.

Σε πολιτικό επίπεδο έχει διακριθεί για το ήθος και την προσφορά του, τόσο κατά τη διά��κεια των κοινοβουλευτικών του θητειών το 2012 και το 2015, όσο και από τη θητεία του ως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η οποία μπορεί να ήταν σύντομη λόγω προκήρυξης έκτακτων εκλογών, αλλά ανέδειξε το ενδιαφέρον και την προσήλωσή του να υπηρετεί τον πολίτη και να αναζητεί λύσεις στα προβλήματα.

Στην τετραετή συμπόρευσή μας στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ έχει υπάρξει ένας αγωνιστής, ο οποίος τιμά την βάση μας και η βάση μας του το ανταποδίδει.

Έχει ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που όλοι μαζί ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αντιμετωπίσαμε από το 2012, μέχρι – μάλιστα - βαθμού αυτοθυσίας όταν δέχτηκε να μην είναι υποψήφιος στη λίστα των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα ΜΜΕ της Διαπλοκής πήγαν να εγκλωβίσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σε συκοφαντικά σενάρια περί ενός δήθεν σκανδάλου. Σενάρια τα οποία κατέπεσαν μετεκλογικά με βάση την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Χαϊκάλη στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία που θα έχει και σε αυτή του την αποστολή. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε δυναμικά το παρών μας στο χώρο του Πολιτισμού και της Τέχνης με το νέο μας Γραμματέα”.

Δείτε επίσης:

ΑΝΕΛ: Εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Χαϊκάλης-ΔΕΝ έπεισε τον Καμμένο για την offshore!

Χαϊκάλης:Δεν έχω off-shore–Πρ��σπαθούν να συκοφαντήσουν εμένα και τους ΑΝΕΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top