Ο Λαφαζάνης τρολάρει τους Βρετανούς:Ψάχνουν έναν Τσίπρα για να μετατρέψει το Brexit σε Bremain

Τους… «γλεντάει» ο πρόεδρος της ΛΑΕ

Ο Λαφαζάνης τρολάρει τους Βρετανούς:Ψάχνουν έναν Τσίπρα για να μετατρέψει το Brexit σε Bremain

​Όρεξη για καζούρα είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Π. Λαφαζάνης σχολιάζοντας την επικράτηση του Brexit στο δημοψήφισμα της Βρετανίας, παραλληλίζοντάς το με το περσινό ελληνικό δημοψήφισμα.

«Κυρίαρχοι κύκλοι της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να βρουν έναν “Βρετανό Τσίπρα” και την ομάδα των Βρετανών πολιτικών που θα τον περιβάλλει, ώστε να μετατρέψουν το Brexit σε Bremain», είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας.

Επέμεινε μάλιστα πως «μετά το Brexit, η ελληνική έξοδος από το ευρώ με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα γίνεται πολύ πιο αναγκαία, πολύ πιο ρεαλιστική και πολύ πιο επείγουσα».

«Η Ελλάδα δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από την άμεση έξοδο από την Ευρωζώνη σε σύγκρουση και απειθαρχία με τους νεοφιλελεύθερους κανόνες της Ε.Ε.», είπε και αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κ. Μητσοτάκη τόνισε πως «μετά και το Βrexit και το μνημονιακό πολιτικό κατήφορο που ακολουθούν, περισσότερο φαντάζουν ως κατάλοιπα ενός εφιαλτικού παρελθόντος, παρά ως πολιτικά πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν κάτι μέσα στο λαό για το παρόν και το μέλλον του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top