ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε την… ομιλία του και κατέβηκε από το βήμα!Δείτε το ΒΙΝΤEO

Έγινε κι αυτό στη Βουλή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε την… ομιλία του και κατέβηκε από το βήμα!Δείτε το ΒΙΝΤEO
Πολλά παράδοξα περιστατικά έχουν συμβεί κατά καιρούς στη Βουλή, αλλά αυτό που έγινε το απόγευμα μάλλον ξεπερνά κάθε προηγούμενο: Βουλευτής διαπίστωσε ενώ βρισκόταν στο βήμα της Ολομέλειας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας, ότι ξέχασε την υπόλοιπη ομιλία του στο σπίτι και κατέβηκε άρον-άρον με την υπόσχεση ότι θα επανέλθει στη δευτερολογία του!
Πρόκειται για τον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος είναι μάλιστα εισηγητής του κυβερνώντος κόμματος επί του νομοσχεδίου για την προσάρτηση ευρωπαϊκών οδηγιών στην ελληνική νομοθεσία.
Μόνο που η εισήγησή του έμεινε μισή όπως προαναφέρθηκε, γιατί διαπίστωσε ότι έλειπε η υπόλοιπη, έχοντας καλέσει προηγουμένως τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ να τον βοηθήσουν!
«Για ψάξε στο έδρανο ή στην τσάντα μου μήπως βρεις την υπόλοιπη» είπε στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο Φωτεινή Βάκη, η οποία όμως δεν βρήκε την… χαμένη ομιλία.
«Δεν το πιστεύω...» άρχισε να μονολογεί ο κ. Δημητριάδης, για να τα… παρατήσει στη συνέχεια, όταν αντιλήφθηκε οριστικά ότι δεν πρόκειται να βρεθεί η ομιλία του.
«Χίλια συγνώμη, θα σταματήσω εδώ λόγω απώλειας της εισήγησής μου. Τα υπόλοιπα θα τα πω στην δευτερολογία μου» είπε, πίνοντας και ένα ποτήρι νερό για να συνέλθει!
Ας ελπίσουμε βέβαια ότι στην δευτερολογία του, δεν θα την ξεχάσει και πάλι την ομιλία του στο σπίτι…
Να σημειώσουμε πάντως ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής απαγορεύεται η ανάγνωση ομιλίας και απλώς οι βουλευτές έχουν το δικαίωμα να συμβουλεύονται τις σημειώσεις του��, αν και συνήθως η σχετική διάταξη δεν τηρείται και ελάχιστοι μιλούν «από στήθους».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top