Γεροβασίλη: Πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας η Ελλάδα

«Είμαστε πλέον έτοιμοι για την υλοποίηση αναπτυξιακών πολιτικών»

«Σε μία περίοδο πολιτικών εξελίξεων ιστορικής σημασίας στην Ευρώπη, και σε μία γεωγραφική περιοχή όπου δεν λείπουν τα φαινόμενα αστάθειας, η Ελλάδα αποτελεί έναν πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, σε χαιρετισμό της στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, "Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις".
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι υποχρέωση της κυβέρνησης είναι η διαμόρφωση ασφαλούς και διαφανούς περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών, απαλλαγμένου από στρεβλώσεις και υπογράμμισε ότι «είμαστε πλέον έτοιμοι για την απρόσκοπτη υλοποίηση αναπτυξιακών πολιτικών».
Ειδικότερα, ανέφερε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην απαρχή μίας νέας περιόδου εμπιστοσύνης, οικονομικής ασφάλειας και επενδυτικής προοπτικής» και επισήμανε ότι με την πρόσφατη επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, «πετύχαμε να διασφαλίσουμε τόσο την οικονομική σταθερότητα όσο και την κοινωνική συνοχή», «τις δύο θεμελιώδεις δηλαδή προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός ασφαλούς επενδυτικού περιβάλλοντος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top