Γεροβασίλη σε ελληνοαμερικανούς φοιτητές: Είστε η φωνή μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

«Είστε η φωνή της χώρας μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού» επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στην ομάδα Ελληνο-Αμερικανών φοιτητών με την οποία συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της 8ης ετήσιας επίσκεψής τους στην Ελλάδα, που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο (AHI), με επικεφαλής τον πρόεδρο, Νίκο Λαρυγγάκη.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε κατά τον διάλογο που είχε με τους φοιτητές στην κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της Ελλάδας και τα βήματα που έχει κάνει η κυβέρνηση για την έξοδό της από την οικονομική κρίση.
Αναφορές υπήρξαν και από τις δύο πλευρές σε ευρύτερα θέματα γεωπολιτικής, όπως το προσφυγικό και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας σε ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο.
Η κ. Γεροβασίλη εξήρε τον ρόλο της ομογένειας, ως πολλαπλασιαστή της φωνής της χώρας στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ευχήθηκε στους Ελληνο-Αμερικανούς φοιτητές καλή σταδιοδρομία.
Συμφώνησαν επίσης να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας τους στο μέλλον με την ελληνική κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top