Την ΠΑΤΗΣΕ ο Παπαδημούλης! Έσπευσε να συγχαρεί τους Podemos και μετά ζήτησε συγγνώμη

Τα μάζεψε άρον άρον μετά την ανατροπή στην Ισπανία

Την ΠΑΤΗΣΕ ο Παπαδημούλης! Έσπευσε να συγχαρεί τους Podemos και μετά ζήτησε συγγνώμη

​Δεν κρατιόταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης και μόλις βγήκαν τα exit polls στην Ισπανία για το εκλογικό αποτέλεσμα, έσπευσε μέσω Twitter να συγχαρεί τους Podemos, που σύμφωνα με τις προβλέψεις καταλάμβαναν τη δεύτερη θέση.

«Συγχαρητήρια στους #UnidosPodemos26J για τη μεγάλη επιτυχία! Στόχος τώρα, μια προοδευτική κυβερνητική πλειοψηφία!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

papadimoulis1.jpg

Έλα όμως που δεν είναι μόνο οι δημοσκόποι στην Ελλάδα που διαψεύδονται από το εκλογικό αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και στην Ισπανία με αποτέλεσμα στις χθεσινές εκλογές οι Podemos αντί να βγουν δεύτερη δύναμη, να είναι τελικά τρίτοι και μάλιστα με μόλις μία έδρα παραπάνω, ενώ το Λαϊκό Κόμμα του Ραχόι αναδείχθηκε και πάλι πρώτη δύναμη και μάλιστα με αυξημένα τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Τι να κάνει και ο Δ. Παπαδημούλης, βγήκε και πάλι στο Twitter και ζήτησε συγγνώμη για τη βιασύνη και τον όψιμο ενθουσιασμό του.

«Έσπευσα να συγχαρώ τους UNIDOS PODEMOS, μετά τα exit poll, που ήταν πάλι φιάσκο. Έκανα λάθος. Όπως η ΝΔ στις εκλογές του 2000. Πάθημα- μάθημα», έγραψε.

papadimoulis2.jpg

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Ισπανία: ΠΡΩΤΟΣ ο Ραχόι-ΔΕΥΤΕΡΟΙ οι Σοσιαλιστές-ΤΡΙΤΟΙ οι Podemos!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top