«Πόλεμος» για την απλή αναλογική: «Οδηγεί τη χώρα σε ακυβερνησία» λέει η ΝΔ

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ο πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας»

«Πόλεμος» για την απλή αναλογική: «Οδηγεί τη χώρα σε ακυβερνησία» λέει η ΝΔ

Με αιχμηρά λόγια επέκρινε η Νέα Δημοκρατία την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας εμφ��νίστηκε ως υπέρμαχος των αξιών της ενωμένης Ευρώπης. Θα τον καλωσορίζαμε σε αυτές τις αξίες, αν δεν γνωρίζαμε, μαζί με όλους τους Έλληνες, ότι είναι ο πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας» αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Είναι εκείνος που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και σε ένα αχρείαστο και διχαστικό δημοψήφισμα. Εκείνος που συγκυβερνά με τον υμνητή του Φάρατζ» προσθέτει, κάνοντας λόγο για έναν πολιτικό «που και τώρα συμπεριφέρεται με ανευθυνότητα και ιδιοτέλεια».

ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΟΔΗΓΕΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ:

Σχολιάζοντας τον εκλογικό νόμο, η Νέα Δημοκρατία τονίζει για ακόμα μια φορά πως «η απλή αναλογική είναι ένα εκλογικό σύστημα που οδηγεί τη χώρα στην ακυβερνησία, προσθέτοντας προβλήματα σε μια πολύ δύσκολη καμπή» και καταλήγει στην ανακοίνωση της λέγοντας πως:

«Κατά τα άλλα υιοθετεί στα λόγια και με μεγάλη καθυστέρηση τους στόχους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρωτογενές πλεόνασμα και την αντιμετώπιση της ανεργίας. Μόνο που δεν μπορεί να τους υλοποιήσει, γιατί εκείνος πιστεύει δογματικά στην υπερφορολόγηση και όχι στις μεταρρυθμίσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top