Εμφάνιση ΕΚΠΛΗΞΗ του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τον Ανδρέα

Έλιωσαν οι πάγοι με την Φώφη Γεννηματά–Απουσίαζε ο Βενιζέλος!

Εμφάνιση-έκπληξη στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και του ΙΣΤΑΜΕ για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου έκανε ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου στην «Αθηναΐδα», στον Βοτανικό.

16763557.jpg

Η αιφνιδιαστική κίνηση του πρώην πρωθυπουργού δίνει νέα τροπή στις ζυμώσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί ξεχωριστή εκδήλωση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Ίδρυμα Παπανδρέου στην οδό Πειραιώς, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό, τελικά ο κύριος Παπανδρέου αποδέχτηκε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά.

16763593.jpg

Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην αποψινή εκδήλωση σηματοδοτεί πιθανότατα το "λιώσιμο των πάγων" ανάμεσα στον ίδιο και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αφού στη Χαριλάου Τρικούπη είχε δημιουργηθεί αναστάτωση και ενόχληση από δηλώσεις του κ.Παπανδρ��ου που έβλεπε με... καλό μάτι τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, έστω και υπό προϋποθέσεις.

16764617.jpg

Ομιλητές εκτός από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ήταν ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Κώστας Σκανδαλίδης, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός και ο καθηγητής Ηλίας Νικολακόπουλος, ενώ στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Κώστας Σημίτης.

Έντονα συζητήθηκε ωστόσο η απουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου από την εκδήλωση. Ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή στην κυρία Γεννηματά, την ευχ��ρίστησε για την πρόσκληση, εξηγώντας της ότι λείπει στο Στρασβούργο για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, γι’ αυτό και δεν θα παραστεί στην εκδήλωση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top