Αποστάσεις Χρυσοβελώνη από τις εξαγγελίες Καμμένου για το δίπλωμα στα 17!

«Θα εξετάσουμε τι ισχύει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες» δήλωσε

Αποστάσεις πήρε εμμέσως πλην σαφώς η υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, από τις εξαγγελίες του αρχηγού του κόμματός της και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, για την χορήγηση διπλώματος στα 17!
Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99, 5 ότι υπάρχουν δυσκολίες στην εφαρμογή της πρότασης Καμμένου. «Άκουσα την πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ωστ��σο για να γίνει αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε την τροποποίηση του ισχύοντος Προεδρικού Διατάγματος, που προβλέπει την ηλικία» ανέφερε.
Η ίδια επισήμανε ότι στη συζήτηση στη Βουλή διατυπώθηκαν ορισμένες θέσεις και προτάσεις αλλά «από εκεί και πέρα, θα το επεξεργαστούμε. Θα εξετάσουμε τι ισχύει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες».
Για την τροπολογία που ψηφίστηκε για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών η υφυπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι από την 1η Ιουνίου 2017, το έργο της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών θα εκτελείται εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας των εξεταστών και εξεταστριών και εντός του διαστήματος της υπερωριακής απασχόλησης, αλλά μέχρι τότε κα�� για ένα χρόνο, θα συνεχίσει να εφαρμόζεται το σύστημα που εφαρμοζόταν έως 31 Δεκεμβρίου του 2015.
«Δηλαδή θα διενεργούνται οι εξετάσεις εκτός του ωραρίου εργασίας και θα καταβάλλεται στους εξεταστές η αμοιβή που είχε δημιουργήσει ένα πρόβλημα και χρειάστηκε να δώσουμε μια μάχη με τους θεσμούς για να επαναφέρουμε αυτό το καθεστώς και να πάρουμε μεγάλη παράταση για να πάμε στο νέο σύστημα εξετάσεων που θα είναι διάφανο και αδιάβλητο» διευκρίνισε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top