Βολές Κεφαλογιάννη και Αραμπατζή για τα ανησυχητικά μηνύματα στον τουρισμό

«Η ανεπάρκεια της Κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά τον ελληνικό τουρισμό»

Κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική της στον τουρισμό ασκούν με κοινή δήλωσή τους η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού Φωτεινή Αραμπατζή, κάνοντας λόγο για ανησυχητικά μηνύματα για πτωτική τάση, με αφορμή τα στο��χεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας για μείωση κατά 5.3% στις αφίξεις, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2016.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Φωτεινή Αραμπατζή δήλωσαν συγκεκριμένα:
«Ολοένα και πιο ανησυχητικά είναι τα μηνύματα για την πτωτική τάση του ελληνικού τουρισμού στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Μετά την καθοδική πορεία του πρώτου τριμήνου του 2016, τα νέα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας, καταδεικνύουν δυστυχώς ότι και ο Απρίλιος βαίνει σημαντικά μειούμενος.
Την ίδια στιγμή τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή αποκαλύπτουν ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2016 ο κύκλος εργασιών στις δραστηριότητες των ταξιδιωτικών πρακτορείων, γραφείων οργανωμένων ταξιδιών και υπηρεσιών κρατήσεων σημείωσε μείωση.
Η Νέα Δημοκρατία, εδώ και μήνες, προειδοποιεί ότι η πολιτική ανεπάρκεια και αδράνεια, που επιδεικνύει η παρούσα Κυβέρνηση, βλάπτει σοβαρά τον ελληνικό τουρισμό.
Πίσω από τα ευχολόγια και τα "στοιχήματα" των Κυβερνώντων για την θωράκιση και ισχυροποίηση του ελληνικού ��ουριστικού προϊόντος, ορθώνονται τα επίσημα νούμερα και οι αριθμοί, ως αδιάψευστοι μάρτυρες της αποτυχημένης τουριστικής πολιτικής της Κυβέρνησης.
Μιας Κυβέρνησης, η οποία το μόνο, που έχει να ε��ιδείξει είναι η βαριά υπερφορολόγηση της τουριστικής επιχειρηματικότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top