ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Νικολόπουλος για το θάνατο της κόρης του: «Περιμέναμε το θαύμα κι έγινε»

«Οι δυσκολίες έρχονται για να ανακαλύψουμε δυνάμεις»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Νικολόπουλος για το θάνατο της κόρης του: «Περιμέναμε το θαύμα κι έγινε»

​Για πρώτη φορά μετά τον ξαφνικό χαμό της 16χρονης κόρης του μίλησε για την βαριά απώλειά της, αλλά και για το θαύμα που έφερε ο χαμός της στις ζωές πολλών συνανθρώπων μας.

Καλεσμένος στην εκπομπή Live News, ο Αχαιός βουλευτής αποκάλυψε τις δυσκολίες, αλλά και τις χαρές που είχε η ζωή με τη Νίκη και τις τραγικές στιγμές που έζησε η οικογένειά του με το ξαφνικό φευγιό της.

«Το μεγάλο σοκ είναι όταν διαπιστώνεις ότι στα 2 του χρόνια το παιδί έχει κάτι, για το οποίο δεν ξέρεις τίποτα. Τι θα πει αυτισμός; Η Νίκη μάς έμαθε πολλά, το κάνει και τώρα…», είπε ο κ. Νικολόπουλος και συνέχισε:

«Οι δυσκολίες έρχονται, όχι απλώς για να δοκιμαστούμε, αλλά για να ανακαλύψουμε δυνάμεις, αισθήματα, αγάπη… Η Νίκη ήταν μαζί μας από την αρχή, πήγε σχολείο. Δεν μιλούσε, αν πονούσε δεν μπορούσε να μας το πει. Έπρεπε να την έχεις ζήσει για να την καταλάβεις… Παίζανε τα τρία παιδιά με τη Νίκη, μπορούσε να νιώσει την αγάπη, το φιλί… Στενοχωριόμαστε που δεν ακούμε πια τη φασαρία της Νίκης…».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής όμως με περισσή δύναμη ψυχής έστειλε και το μήνυμά του υπέρ της μεταμόσχευσης οργάνων.

«Όλο αυτό τον καιρό περιμέναμε ένα θαύμα. Η μητέρα της, όπως και κάθε μητέρα έλεγε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι κι ας είναι φυτό. Το θαύμα όμως έγινε, όχι για μας, αλλά για συνανθρώπους μας που προσεύχονταν κι εκείνοι να βρεθεί ένα συκώτι, ένας νεφρός, ένα μάτι και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», είπε.

Ανατριχιαστική ήταν όμως και μία ακόμα αποκάλυψη που έκανε ο Ν. Νικολόπουλος για τις ώρες εκείνες της αγωνίας και του πόνου.

«Εγώ έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 50 ετών από την ίδια ασθένεια που είχε ο άνθρωπος που πήρε το συκώτι της Νίκης. Ένας άνθρωπος 50 ετών επίσης είχε την ίδια ασθένεια με τον πατέρα μου και περίμενε να πεθάνει αν δεν βρισκόταν το μόσχευμα. Φανταστείτε πως θα νιώθει ο πατέρας μου που η εγγόνα του, την οποία δεν γνώρισε έκανε τέτοιο δώρο ζωής», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top